Kan jeg søke?

Team Nord Norge

TEAM NORD-NORGE er et samarbeidsprosjekt mellom North Baton twirling (NBT, Bodø), Melbu drilltropp, Svolvær skoles musikkorps og Harstad skoles musikkorps (HSMK).

Vi skal gi muligheter til økt kreativitet, positivitet og vekst i lokalsamfunnet. Sparebankstiftelsen skal sikre at kapitalen som er opparbeidet i Sparebank 68° Nord, kommer lokalsamfunnet til gode. Sparebankstiftelsens arbeid er å forvalte midlene, og å dele ut av gavebeløp til positive formål på den 68. breddegrad.

Follow us on Facebook

Søker: Svolvær skoles musikkorps
Prosjekt: Team Nord Norge
Tildeling: Kr. 30 000,-

Team Nord Norge som er et samarbeidsprosjekt mellom North Baton twirling, Melbu drilltropp, Svolvær skoles musikkorps og Harstad skoles musikkorps har fått støtte fra Sparebankstiftelsen Lofoten Sparebank. Ingen av klubbene har nok medlemmer til egen tropp og samarbeider med hverandre for å lage et tilbud. 

Troppen har møttes til trening flere ganger og skal ha flere treningshelger sammen fremover. De har hatt en fremvisning på NBT sitt juleshow 10. desember og har planene klare fremover. De planlegger å delta på Østnorsk mesterskap og Nordnorsk mesterskap i mars, Trøndersk mesterskap i april og NM i Lillehammer i juni. Målet er å få uttak til VM i twirling.

Vi ønsker lykke til.

image004. 2                                

image002. 2

image005. 2

 

 

 

 

 

 

Sparebankstiftelsen Lofoten Sparebank har støttet tiltaket med kr. 30 000,-

Kan du søke?

Ta testen, se om du kan søke. Eller les mer under spørsmål og svar.

Relaterte poster

Takk for søknaden.
Nyt resten av dagen din!