Kan jeg søke?

Nye startpaller til Bjerkvik Svømmeklubb

Vi har hjulpet til med nye startpaller til Bjerkvik Svømmeklubb, og fint ble det. Startpallene er nå kommet på plass. Svømmeklubbens leder Anneline Vassbakk Løyning sier i en tilbakemelding at etter over 40 års drift i svømmehallen og mye bruk var våre startpaller rustne og løse. Det at vi fikk støtte fra dere til å…

Vi skal gi muligheter til økt kreativitet, positivitet og vekst i lokalsamfunnet. Sparebankstiftelsen skal sikre at kapitalen som er opparbeidet i Sparebank 68° Nord, kommer lokalsamfunnet til gode. Sparebankstiftelsens arbeid er å forvalte midlene, og å dele ut av gavebeløp til positive formål på den 68. breddegrad.

Follow us on Facebook
Vi har hjulpet til med nye startpaller til Bjerkvik Svømmeklubb, og fint ble det.

Startpallene er nå kommet på plass. Svømmeklubbens leder Anneline Vassbakk Løyning sier i en tilbakemelding at etter over 40 års drift i svømmehallen og mye bruk var våre startpaller rustne og løse. Det at vi fikk støtte fra dere til å gjøre innkjøp av nye paller har gjort at vi har fått et skikkelig “løft” i hallen.

 

– Våre utøvere får lære seg stup og rygg-starter fra skikkelige paller som brukes under konkurranse, avslutter Anneline.

 

Og vi er stolt bidragsyter.

 

Startpall 3 Startpall 2

Relaterte poster

Takk for søknaden.
Nyt resten av dagen din!