Kan jeg søke?

LofotVolley

LofotVolley arrangerer turnering sammen med Norges Tour. Turneringen er delt i to hvor en turnering er for aktive spillere på lokalt og nasjonalt nivå og en turnering er for all ungdom som ønsker å spille sandvolleyball på uorganisert nivå.

Vi skal gi muligheter til økt kreativitet, positivitet og vekst i lokalsamfunnet. Sparebankstiftelsen skal sikre at kapitalen som er opparbeidet i Sparebank 68° Nord, kommer lokalsamfunnet til gode. Sparebankstiftelsens arbeid er å forvalte midlene, og å dele ut av gavebeløp til positive formål på den 68. breddegrad.

Follow us on Facebook

Søker: LofotVolley
Prosjekt: Lofoten Beach festival (21-25 juli 2021)
Tildeling: Kr. 40 000,-

LofotVolley har siden 2017 arrangert Lofoten sandvolleyball turnering sammen med Norges Tour.
LofotVolley har sin lokasjon på Leknes i Lofoten og har spillere fra Reine i vest til Svolvær i øst. 

 

Sandvolleyball turneringen er delt i to hvor en turnering er for aktive spillere på lokalt og nasjonalt nivå og en turnering er for all ungdom som ønsker å spille sandvolleyball på uorganisert nivå. Dette er gjort for å gi alle som har lyst til å spille volleyball en mulighet til å delta uansett ferdighet, nivå eller bakgrunn. LofotVolley samarbeider med flere idretter og foreninger slik at disse får mulighet til å promotere sin idrett og aktivitet under arrangementet.

Målet er en uke/helg med masse aktiviteter som både barn, unge, gamle og familier kan komme å se på samt delta i forskjellige idretter og aktiviteter. Det skal være et lavterskeltilbud og det legges vekt på at økonomi ikke skal være et hinder for deltakelse.

 

 

Skjermbilde 2021 08 13 kl. 13.06.21

 

 

Sparebankstiftelsen Lofoten Sparebank har støttet tiltaket med kr. 40 000,-

Kan du søke?

Ta testen, se om du kan søke. Eller les mer under spørsmål og svar.

Relaterte poster

Takk for søknaden.
Nyt resten av dagen din!