Kan jeg søke?

Gave til Venneforeningen

Vi hjelper til - med kortreist uteopphold Venneforeningen for Evenes omsorgssenter består av frivillige, og har sammen med andre offentlige og private instanser fått på plass en sansehage ved omsorgssenteret. Venneforeningen driver med sosiale og kulturelle aktiviteter for beboere ved omsorgssenteret.   Nå registrerer de at bruk av sansehage og annet tilrettelagt uteområde blir for…

Vi skal gi muligheter til økt kreativitet, positivitet og vekst i lokalsamfunnet. Sparebankstiftelsen skal sikre at kapitalen som er opparbeidet i Sparebank 68° Nord, kommer lokalsamfunnet til gode. Sparebankstiftelsens arbeid er å forvalte midlene, og å dele ut av gavebeløp til positive formål på den 68. breddegrad.

Follow us on Facebook
Vi hjelper til – med kortreist uteopphold

Venneforeningen for Evenes omsorgssenter består av frivillige, og har sammen med andre offentlige og private instanser fått på plass en sansehage ved omsorgssenteret. Venneforeningen driver med sosiale og kulturelle aktiviteter for beboere ved omsorgssenteret.

 

Nå registrerer de at bruk av sansehage og annet tilrettelagt uteområde blir for krevende for flere av beboerne ved
pleieavdelingen. De har derfor søkt om gave til utemøbler m.m. til terrasse i 2. etg. utenfor pleieavdelingen.

 

– Tilrettelegging av terrassen med utemøbler, leskjerming og mulighet for noe oppvarming vil kunne gi kortreist uteopphold for beboere som vanskelig kan benytte andre uteområder til rekreasjon, skriver Venneforeningen i søknaden.

 

Vi har støttet tiltaket med kr. 15.000, i samsvar med søknaden.
(Bilde: Høstfest i sansehagen)

 

Relaterte poster

Takk for søknaden.
Nyt resten av dagen din!