Kan jeg søke?

100.000 til Tjeldsund IL

Spormaskin (bildet) og utbedring av lysløypa. - Dette er helt fantastisk. Takker så mye, dette blir å gi mye glede fremover :-)   Tjeldsund Idrettslags Kay O. Gyltnes er minst like i 100 som styrets vedtak om gave.   Tjeldsund IL har ei skiløype som går fra Ramsund via Svartvannet - Lysvannet (her møter den…
Spormaskin

Vi skal gi muligheter til økt kreativitet, positivitet og vekst i lokalsamfunnet. Sparebankstiftelsen skal sikre at kapitalen som er opparbeidet i Sparebank 68° Nord, kommer lokalsamfunnet til gode. Sparebankstiftelsens arbeid er å forvalte midlene, og å dele ut av gavebeløp til positive formål på den 68. breddegrad.

Follow us on Facebook
Spormaskin (bildet) og utbedring av lysløypa.

– Dette er helt fantastisk. Takker så mye, dette blir å gi mye glede fremover 🙂

 

Tjeldsund Idrettslags Kay O. Gyltnes er minst like i 100 som styrets vedtak om gave.

 

Tjeldsund IL har ei skiløype som går fra Ramsund via Svartvannet – Lysvannet (her møter den skiløypen fra Breistrand)- Ramstad og så tilbake til Ramsund. Dette er ca. 14 km. med preparerte løyper, og er et tilbud som blir mye brukt.

 

Løypa trenger midler for utbedring av løypen hvor vi må leie gravemaskin for grøfting, legging og kjøp av rør. Det må legges pukk og steinmel på løypa.

 

Styret for Sparebankstiftelsen Ofoten Sparebank støttet anskaffelse av spormaskin (bildet) og utbedring av lysløypa med kr. 100.000,-.

 

Vi er stolt over å kunne si: Vi hjelper til.

 

 

Relaterte poster

Takk for søknaden.
Nyt resten av dagen din!